Yates Triplex

This existing four apartment complex would be converted to into a brand new three units that could transform the complex into three individual townhomes. The existing structure had three units on upstairs and one large unit downstairs. The idea with this project is to run demising walls from the roof down to the foundation allowing for three two story units.

Each units would be complete with a family room, wet bar, and a fireplace in the lower level spaces. New bathroom and bedroom would be added to the units with the additional square footage available by reducing from four units to three. The units would be complete with their own one car garage accessible from the alley that lies on the west side of the homes. Each unit would have their own fenced in yard, front, and back decks.

With the units being minutes’ walk from Sloan’s Lake, they are ideal for anyone that enjoys a stroll around the lake or being outdoors.